Ens dediquem al disseny , fabricació d’uniformitat escolar i roba esportiva personalitzada, oferint productes de primera qualitat.

Des de 1995, a Forats Sportwear SLU creem, assessorem, dissenyem i fabriquem roba per a la pràctica de qualsevol esport. Dia a dia creem esperit d’equip i identitat corporativa a través del vestuari esportiu de molts Clubs, Escoles, Fundacions, i tot tipus d’esdeveniments esportius arreu d’Espanya. Amb més de 20 anys d’experiència en el sector i coneixement del mercat, treballem amb eficàcia, professionalitat, compromís, confiança i absoluta implicació. Valors que defineixen i asseguren el nostre bon servei.

Som una empresa líder en el sector tèxtil que col·labora amb Fundacions, Escoles i Equips esportius de molt prestigi i gran reputació a casa nostra.

Forats Sportwear SLU, crea una nova generació de roba per a la pràctica de qualsevol esport, combinant materials funcionals i tècnics d’alta qualitat, un atractiu disseny i una imatge corporativa perfecte, tot a mida i demanda del nostre client. A més, no treballem amb un catàleg preestablert; pensem que cada, Fundació, Escola o Equip esportiu, és diferent a la resta i per tan ha d’obtenir un aspecte que l’identifiqui el màxim possible a la seva imatge.

Oferim la roba esportiva personalitzada segons les teves directrius, gustos i necessitats.
No t’ho pensis més i truca’ns!